Luisterkindafstemmingen

Mensen zijn puur als edelstenen: diep in ons leeft meer dan we denken

Zit jij of je kind om onduidelijke redenen niet lekker in zijn vel? Wordt jouw leven beheerst door angsten of boosheid of heb je andere kwalen? Heb je geen idee wat daar de oorzaak van is en hoe je hier weer uit kunt komen? Misschien kan ik je met een Luisterkind® afstemming op weg helpen.

Een Luisterkind® afstemming is een bijzondere manier van aandacht geven. Het is luisteren op afstand, zonder telefoon of chat. Luisteren, vanuit alle rust, met alle tijd en aandacht, zonder praktijkruimte of reisafstanden. Het is luisteren met alle zintuigen.

Werkwijze

Na een uitwisseling van gegevens per email, maak ik op een voor mij geschikt moment, contact met jou of je kind. Dat laatste is afhankelijk van de aanvraag. Via de ons omringende energie komt het contact tot stand. Ik haak als het ware aan in de energie, waardoor informatie uitgewisseld kan worden. Dat is het moment waarop de afstemming plaatsvindt. Vanuit alle rust luister ik met al mijn aandacht naar de vragen, en probeer met behulp van wedervragen het antwoord vanuit jezelf of je kind te laten komen. Ik ben er van overtuigd dat wij zelf van binnen weten wat de oplossingen voor onze vraagstukken zijn. Dit gesprek verwerk ik volgens de Luisterkind® Methode in een emailbericht en stuur dit aan je toe.

Wat zijn de mogelijkheden?

Het mooie van deze methode is dat er geen taboes zijn. Alles kan gevraagd of benoemd worden, of het nu gaat om concentratieproblemen, leerproblemen, angsten, boosheid en agressie of bedplassen. Dat wat nu aandacht mag krijgen, zal aan de orde komen. Maar voor de duidelijkheid: een luisterkind afstemming is geen toekomstvoorspelling.

De methode kan op iedereen worden toegepast:

  • Volwassenen
  • Kinderen
  • Mensen die zich, ongeacht de oorzaak, niet (meer) verbaal kunnen uiten

Voor een Luisterkind® afstemming hoef je dus niet naar mijn praktijk te komen. Je blijft zelf in je vertrouwde omgeving en doet gewoon wat jij op dat moment doet. Geen reistijd, wachttijd, praktijkruimte.

Wil je een uitgebreide afstemming aanvragen, stuur mij dan een e-mailbericht met daarin je naam, je geboortedatum, een recente foto van jezelf, en de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Of vul het contactformulier in.

Een normale Luisterkind® afstemming kost € 60,- (vooraf te betalen). Zodra ik de betaling heb ontvangen, stuur ik je een e-mailbericht met daarin de uiterste datum waarop je de afstemming in je mailbox kunt verwachten. Normaal gesproken is dat uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de betaling.

Achtergrondinformatie

Wil je meer informatie over Luisterkindmethode®, kijk dan op de website van Diana van Beaumont: www.dianavanbeaumont.nl. Zij is de grondlegger van deze methode.