Even voorstellen

Astrid

Hallo,

Dank je wel voor je interesse.

Mijn naam is Astrid Jongste. Ik ben een veertiger, gehuwd en moeder van twee (heerlijk) puberende dochters.Ik ben afgestudeerd aan het instituut voor Klank en Vorm in Zutphen, in 2 richtingen: Holistisch Tekendocent (2014) en Coach Beeldend (2015).

Medio 2017 heb ik besloten mij volledig op mijn praktijk te richten en heb ik besloten mijn baan als organisatie-adviseur op te zeggen. En ik moet zeggen: Het bevalt met uitstekend. 
In mijn praktijk kan ik mijn passie en enthousiasme kwijt. Ik geniet met volle teugen van alles wat er op me af komt.

In 2009 maakte ik kennis met de minder tastbare wereld van werken met energie. Energie die wij van mens tot mens op elkaar overbrengen. Ook heb ik het belang ervaren van het stromen van energie in je eigen lijf. Sindsdien kijk ik op een andere manier naar mensen en gebeurtenissen: Alles komt op het juiste moment. Geef je over aan jouw flow!

Heel verrassend vind ik, dat je door middel van tekenen, zichtbaar kunt maken hoe jij in elkaar zit. 
Met heel veel plezier heb ik zelf ervaren hoe je door holistisch tekenen uit vaste patronen en keurslijven kunt komen en wat de invloed daarvan is op jou en je omgeving, zowel privé als zakelijk. Je komt tot jezelf en voelt je gevoed door kleur en beeld. Kortom, je voelt je meer mens in al zijn facetten.

En waar ik het meeste van geniet: Sommige energetische tekentechnieken geven een enorme kick, alsof je een uur in de sportschool hebt staan zwoegen. De schilderijen en tekeningen zijn abstract, maar het proces geeft zoveel voldoening! Je komt er van in een heerlijk flow. Alles gaat stromen.
En is het te druk om me heen, dan maak ik een werkstuk met meer rustgevende technieken. Voor iedere gemoedstoestand is een passende tekentechniek.

De opleiding tot Luisterkindwerker (2013) heeft mij geleerd hoe belangrijk luisteren is en dat luisteren meer is dan je oren gebruiken. Als je luistert met je hele lijf en je gevoel, dan geeft dit een extra dimensie aan je leven, zowel in het luisteren naar anderen, alsook naar jezelf.

Graag zie ik je bij een van mijn activiteiten.

Met vriendelijke groeten,
Astrid Jongste